Magazín – recenzie

Recenzia na menštruačné kalíšky Gaia Cup

24.06.2021, Recenzie


Kedže nám v Refundo záleží na životnom prostredí a zároveň sledujeme trendy, rozhodla sa ženská časť nášho „osadenstva“ vyskúšať menštruačné kalíšky a menštruačné nohavičky.  Ako v našom teste obstál menštruačný kalíšek Gaia Cup? Prečítajte si recenziu.

Čítať celé »

Najnovšie články

Recenzia na menštruačné nohavičky Snuggs

Recenzia na menštruačné nohavičky Snuggs

22.06.2021, Recenzie


Kedže nám v Refundo záleží na životnom prostredí a zároveň sledujeme trendy, rozhodla sa ženská časť nášho „osadenstva“ vyskúšať menštruačné kalíšky a menštruačné nohavičky. Ako v našom teste obstáli  české menštruačné nohavičky Snuggs? Prečítajte si recenziu.

Čítať celé »

Posledné články – recenzie

Predstavujeme obchody - Notino.sk

18.03.2021, Recenzie


Väčšina z nás má Notino.sk zaradené ako "ten e-shop s parfémami". Ponuka Notino.sk je však podstatne širšia. Prečítajte si, aké sú naše skúsenosti s týmto obchodom a zoznámte sa s názorom zákazníkov, ktorí na ňom nakúpili cez Refundo.sk. 

Čítať celé »


Predstavujeme obchody - DrMax.sk

09.03.2021, Recenzie


Dr.Max rozhodne nie je len internetovou lekárňou. Naopak, na Slovensku má viac ako 320 kamenných pobočiek a je tak najväčšou lekárenskou sieťou u nás. My sa v dnešnom článku zamerieme na e-shop DrMax.sk

Čítať celé »


Predstavujeme obchody - Pilulka.sk

01.03.2021, Recenzie


Nakupujete lieky on-line? Tak je pravdepodobné, že ste na e-shop Pilulka.sk už narazili a máte s ním svoju skúsenosř. Ak ho nepoznáte, prečítajte si našu recenziu. Kto za obchodom stojí, aký je jeho sortiment či ako na ňom ušetriř - to všetko sa dozviete v našom článku.

Čítať celé »


Predstavujeme obchody - eobuv.sk

25.02.2021, Recenzie


Ak si chcete kúpiť topánky, či rôzne doplnky, ako sú kabelky, opasky, peňaženky, ponožky, šály či čiapky, potom je internetový obchod eobuv.sk určený práve vám. Ako sa tu nakupuje a aké sú skúsenosti zákazníkov s týmto e-shopom a aké zľavy či akcie tu môžete nájsť, sa dočítate v našom článku.

 

Čítať celé »


Představujeme obchody – Answear.sk

24.02.2021, Recenzie


Ak len trochu sledujete akékoľvek média, je prakticky isté, že ste nemohli uniknúť masívnej reklamnej kampani, ktorú Answer spustil. Aké tovary a značky obchod vlastne ponúka a aké sú skúsenosti jeho zákazníkov? V našej recenzii sa dozviete viac.

Čítať celé »


Predstavujeme obchody - BonPrix.sk

19.02.2021, Recenzie


Nakupujete radi oblečenie online? Potom už ste asi na Bonprix narazili. Tento internetový obchod s oblečením a módou všeobecne je aj u nás veľmi obľúbený, a to nielen prostredníctvom svojho katalógu. Ako sa na BonPrixe nakupuje, komu je obchod určený a mnoho ďalších dôležitých informácií sa dočítate v našej novej recenzii.

Čítať celé »


Predstavujeme obchody - AboutYou.sk

16.02.2021, Recenzie


Módny e-shop AboutYou.sk patrí k najvyhľadávanejším a najpopulárnejším online obchodom s oblečením u nás. Čo ponúka, v akej kvalite a pre aké cieľové skupiny? Aké sú skúsenosti zákazníkov s týmto e-shopom? Priblížime si ho v našej recenzii.

Čítať celé »


Registrovať cez Facebook

alebo

Ako Refundo.sk funguje?