Vyhrajte 80 € alebo niektorú z 20 cien.
ZOOT.sk

ZOOT.sk - recenzie a hodnotenie

1,1 %cashback

Získajte peniaze na nákup.
Zaregistrujte sa a dáme vám odmenu 1,1 % z ceny nákupu. Ušetrite s Refundo!

Máte aktívne 10% zvýhodnenie: za váš nákup získate odmenu 1,1 % miesto štandardných 1 %.

Ísť na ZOOT.sk Odmenu za nákup poskytuje Refundo.sk

Priemerná získaná suma:

1,74 €

Príklad získania peňazí za nákup na ZOOT.sk

Ako Refundo.sk funguje?

Pridať recenziu Recenzie ZOOT.sk od našich používateľov

 
Zobrazujem 1 - 16 z 16

avatar-default

Martina B.
27. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • rychle dodanie, komunikacia


avatar-default

patrik m.
19. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • ponuka tovaru

Stránka na ktorej sú svetové značky za priaznivé ceny. Rád tu nakupujem .


avatar-default

Monika M.
26. júla 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Všetko v poriadku
  • Nic


708e6ee71d672eae573e71b72fadae59-24323

Zuzana S.
28. júna 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • výdajne v rámci Slovenska, široký sortiment, značky ktoré v bežných obchodoch nenájdete a dokonca aj slovenský dizajnéry


avatar-default

sona m.
29. mája 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • rýchlosť dodania tovaru
  • nemám

som velmi spokojná , určite odporučím dalej


5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477

Katarina G.
21. mája 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • dorucenie, moznost vratenia, vyber
  • ceny

Obchod je v skvelej kvalite, comu vsak odpovedaju aj ceny. Moznost vyskusania a vratia je skvela, personal je vzdy mili a ochotni pomoct.


avatar-default

Peter S.
31. marca 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Velmi rychle dodanie
  • Skvely vyber tovaru
  • Kvalitne veci
  • Vyssie ceny

Super obchod aj pre narocnejsich, ak vam objednane veci nesedia jednoducho ich nezaplatite a idete prec pripadne vam hned na predajni objednaju inu velkost.


avatar-default

patrik m.
14. marca 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • bezproblémové vybavenie objednávky
  • nemám

Obchod so širokou ponukou tovaru


avatar-default

Martina B.
11. januára 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • rychle dodanie, kvalitny dovar, prehladny obchod


avatar-default

Monika M.
06. januára 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • ok
  • nic


avatar-default

Mariana P.
21. októbra 2016

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • skvelý výber, kvalita, možnosť dopravy zadarmo
  • žiadne

Nákupy na Zoot, sú skutočne nákupy o radosti, je si z čoho vybrať, a ak máte aký koľvek problém či pochybnosti, je skvelé, že buď online alebo na telefone Vám je kto ochotný poradiť, či vysvetliť, Mne sa nákupy za Zoot páčili a hodnotím ich len a len pozitívne.


708e6ee71d672eae573e71b72fadae59-24323

Zuzana S.
16. októbra 2016

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • možnosť vyskúšania tovaru na výdajni, široký výber zahraničných značiek, kvalitné aj slovenské výrobky


5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477

Katarina G.
15. októbra 2016

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • velky vyber
  • ceny, komunikacia

ked si chcete vyzdvihnut tovar v obchode, otvaracie hodiny ktore vam poslu v maily nie su platne.
predavacky v obchode su drze a komunikacia s nimi nie je prijemna.
napriek vsetkemu ocenujem ze tovar moze byt vrateny do 90 dni a mozete si objednat tolko velkosti kolko chcete na vyskusanie


708e6ee71d672eae573e71b72fadae59-24323

Zuzana S.
07. augusta 2016

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • široký sortiment, výhodné akcie a zľavy, možnosť osobného odberu a zároveň vyskúšania

možnosť osobného odberu a človek naozaj zaplatí len to čo mu sadne a je s tým spokojný.... v ponuke široký výber zahraničných značiek, lepšej kvality


5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477

Katarina G.
16. júla 2016

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • siroky vyber, kvalitne oblecenie
  • drahsie ceny

Velmi dobry obchod, vsetko oblecenie je kvalitne, hlavne ocenujem ze sa da objednat, vyskusat a vratit ak nesedi. Dokonca nie je problem si objednat viacero velkosti.
Zial za kvalitu sa aj plati, takze nie je to obchod na kazdodenny nakup. Vseobecne som ale velmi spokojna.


avatar-default

Zuzana M.
28. januára 2016

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • rýchle dodanie tovaru
  • žiadne


Registrovať cez Facebook

alebo

Ako Refundo.sk funguje?