ZOOT.sk

ZOOT.sk - recenzie a hodnotenie

Získajte peniaze za nákup na ZOOT.sk.
Zaregistrujte sa a dáme vám odmenu 1 % z ceny nákupu. Ušetrite s Refundo!

14 ľudí hodnotilo obchod:

Priemerná získaná suma:

1,78 €
Ísť na ZOOT.sk Odmenu za nákup poskytuje Refundo.sk

Ako Refundo.sk funguje?

Príklad získania peňazí za nákup na ZOOT.sk

Dostupné zľavové kupóny

Akciová ponuka na ZOOT.sk

Použité 3748x    Končí 27.08.2017 Využít akciu
Pridať k obľúbeným Pred nákupom si prečítajte podmienky cashback a otestujte si prosím, že má Váš prehliadač správne nastavenie cookies.

Pridať recenziu Recenzie ZOOT.sk od našich používateľov

 
Zobrazujem 1 - 14 z 14

avatar-default
Monika M.
26. júla 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Všetko v poriadku
  • Nic


708e6ee71d672eae573e71b72fadae59-24323
Zuzana S.
28. júna 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • výdajne v rámci Slovenska, široký sortiment, značky ktoré v bežných obchodoch nenájdete a dokonca aj slovenský dizajnéry


avatar-default
sona m.
29. mája 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • rýchlosť dodania tovaru
  • nemám

som velmi spokojná , určite odporučím dalej


5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477
Katarina G.
21. mája 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • dorucenie, moznost vratenia, vyber
  • ceny

Obchod je v skvelej kvalite, comu vsak odpovedaju aj ceny. Moznost vyskusania a vratia je skvela, personal je vzdy mili a ochotni pomoct.


avatar-default
Peter S.
31. marca 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Velmi rychle dodanie
  • Skvely vyber tovaru
  • Kvalitne veci
  • Vyssie ceny

Super obchod aj pre narocnejsich, ak vam objednane veci nesedia jednoducho ich nezaplatite a idete prec pripadne vam hned na predajni objednaju inu velkost.


avatar-default
patrik m.
14. marca 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • bezproblémové vybavenie objednávky
  • nemám

Obchod so širokou ponukou tovaru


avatar-default
Martina B.
11. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • rychle dodanie, kvalitny dovar, prehladny obchod


avatar-default
Monika M.
06. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • ok
  • nic


avatar-default
Mariana P.
21. októbra 2016
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • skvelý výber, kvalita, možnosť dopravy zadarmo
  • žiadne

Nákupy na Zoot, sú skutočne nákupy o radosti, je si z čoho vybrať, a ak máte aký koľvek problém či pochybnosti, je skvelé, že buď online alebo na telefone Vám je kto ochotný poradiť, či vysvetliť, Mne sa nákupy za Zoot páčili a hodnotím ich len a len pozitívne.


708e6ee71d672eae573e71b72fadae59-24323
Zuzana S.
16. októbra 2016
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • možnosť vyskúšania tovaru na výdajni, široký výber zahraničných značiek, kvalitné aj slovenské výrobky


5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477
Katarina G.
15. októbra 2016
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • velky vyber
  • ceny, komunikacia

ked si chcete vyzdvihnut tovar v obchode, otvaracie hodiny ktore vam poslu v maily nie su platne.
predavacky v obchode su drze a komunikacia s nimi nie je prijemna.
napriek vsetkemu ocenujem ze tovar moze byt vrateny do 90 dni a mozete si objednat tolko velkosti kolko chcete na vyskusanie


708e6ee71d672eae573e71b72fadae59-24323
Zuzana S.
07. augusta 2016
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • široký sortiment, výhodné akcie a zľavy, možnosť osobného odberu a zároveň vyskúšania

možnosť osobného odberu a človek naozaj zaplatí len to čo mu sadne a je s tým spokojný.... v ponuke široký výber zahraničných značiek, lepšej kvality


5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477
Katarina G.
16. júla 2016
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • siroky vyber, kvalitne oblecenie
  • drahsie ceny

Velmi dobry obchod, vsetko oblecenie je kvalitne, hlavne ocenujem ze sa da objednat, vyskusat a vratit ak nesedi. Dokonca nie je problem si objednat viacero velkosti.
Zial za kvalitu sa aj plati, takze nie je to obchod na kazdodenny nakup. Vseobecne som ale velmi spokojna.


avatar-default
Zuzana M.
28. januára 2016
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • rýchle dodanie tovaru
  • žiadne


Ako Refundo.sk funguje?

Registrovať cez Facebook

alebo