AliExpress.com

AliExpress.com - recenzie a hodnotenie

Získajte peniaze za nákup na AliExpress.com.
Zaregistrujte sa a dáme vám odmenu 5 % z ceny nákupu. Ušetrite s Refundo!

950 ľudí hodnotilo obchod:

Priemerná získaná suma:

0,17 €
Ísť na AliExpress.com Odmenu za nákup poskytuje Refundo.sk

Ako Refundo.sk funguje?

Príklad získania peňazí za nákup na AliExpress.com

Dostupné zľavové kupóny

Akciová ponuka na AliExpress.com

Použité 2804x    Končí 04.03.2017 Využít akciu
Pridať k obľúbeným Pred nákupom si prečítajte podmienky cashback a otestujte si prosím, že má Váš prehliadač správne nastavenie cookies.

Pridať recenziu Recenzie AliExpress.com od našich používateľov

 
Zobrazujem 1 - 20 z 950

avatar-default
Mária B.
23. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Dobra cena
  • Žiadne

Aj napriek dlhšej dodacej dobe prišiel tovar v požadovanej kvalite. Veľká možnosť výberu tovaru.


avatar-default
Simona V.
22. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • poštovné zadarmo, veľký výber
  • dlhšia čakacia doba


avatar-default
Ivan Š.
21. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Tovar rovnaky ako v opise

Na aliexpress nakupujem uz dlho a som s nim spokojny :) Teraz dostanem navyse spat par drobnych :) Tak preco nie? :)


avatar-default
Dominik K.
21. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Tovar došiel rýchlo
  • žiadne

Celkovo som bol spokojný s pomerne krátkou dobou doručenia z AliExpressu.


avatar-default
Martina D.
20. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • dobré veci za nízke ceny
  • niekedy zlá kvalita, ale za tú cenu ...

veľký výber, moderné aj praktické veci, s obchodníkmi sa pri reklamácii dalo doteraz vždy dobre dohodnúť. Ak niečo nepríde, vrátia peniaze.


ea8fb7a88cb8ea6338d9f8c12564ed41-85490
Lucia S.
14. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Rýchlosť dodania, nízke ceny

Nemám čo vytknúť, tovar mi zakaždým prišiel skôr ako som čakala a nájdem tam skutočne všetko od výmyslu sveta.


avatar-default
Martina S.
12. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • velky vyber produktov dobre ceny
  • dlha doba dodania ale to sa da cakat

komu nesuri dlha dodacia doba tak v pohode, hlavne pre veci s mensou hodnotou ( ak by nahodou nesedela kvalita ) , reklamacia pri drahsich veciach moze byt kusok obtiaznejsia


0bfdb92a13f990c1fd5b1573438daec1-40762
Miška K.
10. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Prehladne
  • Dobra komunikacia s predajcami

Vzdy z objednanych dobra kvalita ,prehladna aplikacia,bezproblemove nakupovanie


1180a1d4265efc063c65c4b149243392-28125
martina s.
09. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Lacné ceny
  • Možno dlhšia doba dodania trochu neprehľadná stranka

Nakup fajn, za tie sumy sa to ozaj oplatí, negatívne hodnotim komunikaciu s predajcami, castokrat nerozumeju po anglicky, a dlhšia doba dodania co sa vsak da chapat kedze je to z Ciny


avatar-default
.
07. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Mnozstvo tovaru vsetkeho druhu za velmi zaujimave ceny. Odporucam najma na nakup roznych "gadgetov", malej elektroniky, obalov na telefony, doplnkov a pod. Oblecenie byva vacsinou horsej kvality, proste cina. Tovar mi prisiel zatial vzdy, i ked dodacia doba sa moze lisit (od 11 dni aj po takmer 2 mesiace). Vacsinou plati, ze drahsie zasielky pridu rychlejsie, zalezi od sposobu poslania. V pripade problemov existuje ochranna doba, vzdy sa da problem riesit (vratenie penazi, pripadne poslanie noveho kusu). Predajca nedostane peniaze, pokial sami nepotvrdite ze vsetko je OK.


8876ca51b5068b6d1c8480f409e35a1f-94148
Miroslav G.
06. februára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Veľký výber
  • Veľmi prijateľné ceny
  • Dodania väčšinou bezplatne
  • Mnohé veci, ktoré nie je inde dostať
  • Väčšinou dlhé dodanie

Je to super obchod s množstvom tovaru, ktorý nie je inde možné zohnať a už vôbec nie na Slovensku v kamenných obchodoch. Ceny sú jednoducho bezkonkurenčné. Bohužiaľ, jedine dodanie je vždy také neisté, teraz mi tovar prišiel po 20-tich dňoch, ale inokedy sú to aj dva mesiace. Objednávať veci napríklad týždeň pred dovolenkou sa jednoducho nedá, treba myslieť skôr :-) Inak maximálna spokojnosť.


avatar-default
Lenka K.
31. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • vrátia sa vám nejaké percentá z každého nákupu
  • výhodné ceny tovarov
  • možnosť veľkého výberu
  • dodacia lehota

So stránkou AliExpress.com som veľmi spokojná. Nájdem tam stále to, čo potrebujem, a je to aj o polovicu lacnejšie ako u nás.


avatar-default
Adrián K.
29. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • cena
  • výber
  • rýchlosť dodania


avatar-default
Andrea Š.
23. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • super ceny
  • obrovky sortiment
  • vacsinou nulove naklady na dopravu
  • velmi dlha dodacia lehota, no je to tym, ze to ide z Ciny


1385428856eed86e80c10554441403a9-86218
Katarina S.
22. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • obrovske mnozstvo tovaru za velmi lacno
  • treba si davat pozor a citat recenzie

je to dobry obchod, resp portal pre nakupovanie ale bez anglictiny by to bolo omnoho tazsie


avatar-default
Bibiána G.
22. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Super ceny, zadarmo poštovné, velký výber tovaru
  • dlhšia dodacia lehota, nie vždy kvalitný výrobok

Na Aliexpres objednávam už skoro 2roky a som veľmi spokojná. Je tam veľké množstvo výberu a vždy nájdem to čo potrebujem. Sú tam super ceny skoro všetko oveľa lacnejšie než na Slovensku a oplatí sa počkať tie dva týždne na to. Nie vždy je všetko kvalitné, ale nie je problem s vrátením peňazí alebo o výmenu tovaru. Predajcovia sú veľmi ochotný a komunikatívny a vždy sa s nimi dá dohodnúť. Ak je nejaká chyba a nedá sa dostať po predajcu tak sa to dá nahlásiť a Ali to vybaví za vás :)

Určite obchod odporúčam :)


avatar-default
Marek P.
20. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • 95% objednaného tovaru mi prišlo v poriadku.

AliExpress je skutočne dobrý obchod. Nájdem tam všetko, čo potrebujem.


avatar-default
Daniel J.
20. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • super
  • ziadne


avatar-default
Mária B.
19. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • Je to lacné. Takže sa mi táto stránka veľmi páči, len si treba naozaj dobre sledovať veľkosti.
  • Nie vždy je oblečenie ako na obrázku a často sú veci malé.


avatar-default
Viera R.
19. januára 2017
Odporúčam obchod

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie


  • super nakupy za super ceny
  • pomale dodacie lehoty, neserioznost niektorych obchodnikov

Nakupujrm tu uz viac rokov a som spokojna, nakupim tovar, ktory je v nasich internet.obchodoch niekolkonasobne drahsi.


Ako Refundo.sk funguje?

Registrovať cez Facebook

alebo