AliExpress.com

AliExpress.com - recenzie a hodnotenie

1,87 % - 5 %cashback

Získajte peniaze na nákup.
Zaregistrujte sa a dáme vám odmenu 5 % z ceny nákupu. Ušetrite s Refundo!

Ísť na AliExpress.com Odmenu za nákup poskytuje Refundo.sk

Priemerná získaná suma:

0,18 €

Príklad získania peňazí za nákup na AliExpress.com

Ako Refundo.sk funguje?

Pridať recenziu Recenzie AliExpress.com od našich používateľov

 
Zobrazujem 1 - 20 z 1060

5e6781f9e99a6d6daf6ed751ba42afe4-60477

Katarina G.
22. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • roznorodost tovaru, ceny
  • -

velky vyber rozneho tovaru za super ceny, dodatcia lehota zodpoveda vzdialenosti :)


avatar-default

Jana V.
22. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Všetko bolo v poriadku tovar prisiel a bol tak ako bol opisovany. Pomer cena/kvalita perfektný.
  • Cashback priratany.

Absolútna spokojnost.


avatar-default

Jozef Č.
21. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Cena,rozmanitost,
  • obcas kvalita,nedodanie tovaru v lehote,komunikacia s predajcami,dlzka dodacej lehoty,

Ako obaly,tvrdene skla,nalepky doporucujem


avatar-default

Ingrid D.
21. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Rýchle dodanie tovaru


avatar-default

PatríciaTrisa K.
19. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • zatiaľ všetko v pohode
  • žiadne


avatar-default

Adela K.
19. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Uz rychlejsia dodacia doba, vacsinou mi tovar prichadza uz po tyzdni, lacne nakupy, rozne vychytavky, pomôcky
  • Ziadne

Aj ked tovar nedosiel, peniaze mi boli hneď a bez problemov vrátené


avatar-default

Zdenka K.
19. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Neporovnatelne lepsie ceny nez v inych obchodoch, najsirsi sortiment
  • Dlhsia doba dodania

Ali je proste naj, usetrite nemale peniaze a stoji to aj za to dlhsie cakanie na dodanie. Zatial sa mi nestalo aby proslo nieco poskodene alebo nefunkcne.


avatar-default

katarina s.
17. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • lacnejsie veci
  • dlhsia doba dodania

najdem tu vsetko mozne aj nemozne


avatar-default

Nikoleta H.
08. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • rýchlosť, kvalita výrobku
  • nič so všetkym som bola spokojná

Výrobok pomohol, ďakujem


avatar-default

Sonička Č.
05. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • spokojnosť, peniažky boli vrátené


avatar-default

Mario S.
04. októbra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • cena je super
  • čas dodania

nájsť sa tu dá všetko


avatar-default

Katarina P.
27. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Cena vyrobku
  • Dlha cakacia doba

V tomto obchode sa da nakupit za dobre peniaze,celkom kvalitny tovar ale treba treba poriadne hladat.a doba dodania je priblizne mesiac


avatar-default

Miroslava K.
26. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • rychlost,spokojnost


avatar-default

Tomáš Z.
21. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • siroky sortiment
  • dlhsia dodacia doba, ale kto si pocka, ten sa dočká

pravidelne nakupujem, spolahlivy obchod, ochrana kupujúceho, pri komplikaciach dostanete peniaze spat, takze ziadne riziko.


avatar-default

David K.
19. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • lacné veci
  • väčšinou dodacia doba - ale predsa tovar cestuje až z Číny


d0c020bf25f7965ac9ab48f090c32741-80679

Tomáš Z.
15. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • klasika z chiny ;)


avatar-default

Lenka F.
14. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Rýchle dodanie, veľký výber a bezkonkurenčné ceny
  • treba na stránke viac listovať, aby človek našiel najvýhodnejšiu ponuku, občas je dodacia doba úžasná, občas dlhá

Aj keď na začiatku som bola voči tomuto obchod skeptická a obávala som sa kvality, po prvých nákupoch som "prepadla" aliexpressu a vždy je to prvý obchod na ktorý kliknem, keď niečo potrebujem. Jediná nevýhoda je, že často netušíte, kedy Vám tovar príde (max. 40 dní)


560e6e173e6bd9e0b03a67ff253ea399-63336

Juraj G.
11. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Super obchod, rozne veci
  • niekedy doprava trva dlhsie


0086c9a6357855936e4bc8e362aca9f7-62550

Peter J.
09. septembra 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Lacný tovar
  • Kvalita nemusí zodpovedať popisu produktu


avatar-default

Daša K.
30. augusta 2017

Hodnotenie:

Odporúčam obchod
  • Určite odporúčam


Registrovať cez Facebook

alebo

Ako Refundo.sk funguje?